Upisi u školu plivanja traju od 13. do 24. lipnja u prostorijama Plivačkog kluba Đakovo u vremenu od 18.30 sati do 19.30 sati.

Plivanje je izuzetno važno za cjelokupni razvoj djeteta i utječe na tjelesni razvoj djece. Treneri škole plivanja su Rolanda, Nina i Neven.  

Cilj programa je da djeca sudjeluju bez straha u vodenim aktivnostima, a program je namijenjen djeci uzrasta od 3 do 6 godina.

Kontakt broj za dodatne informacije je 091 244 5520.

Škola košarke - Đakovo 
Što je to univerzalna sportska škola?

Univerzalna sportska škola je mjesto gdje se dijete bavi općenito sportom, odnosno prikuplja motorička iskustva iz različitih sportskih disciplina. Sportski program namijenjen je za djecu od 4 do 10 godina. Cilj univerzalne sportske škole je usaditi najmlađima ljubav prema sportu s ciljem da se stvori potreba rekreativnog i svakodnevnog vježbanja sporta kao zdravog načina života.

Zašto univerzalna sportska škola?
Sjećate se kako ste Vi roditelji provodili ljetne praznike? Kako ste se vraćali kući kada padne mrak znojni, oguljenih koljena i umorni? Jedva čekali slijedeće jutro da se opet možete ići igrati?
Nažalost, vaša djeca se tako ne igraju. Došlo je doba facebooka, twittera, pametnih mobitela i ostalih stvari koje odvlače djecu od igre.
Što to znači?

Maja Mihalina - ŽRK Đakovo
foto: Radio Đakovo

Maja Mihalina, igračica ŽRK Đakovo pozvana je na okupljanje ženske rukometne kadetske reprezentacije u Umagu. Maja se istaknula ovih godina, posebno ove cijele sezone. "Nagrada je ovo za desetogodišnji rad, trud i odricanje" istaknula je Maja u  sportskoj emisiji Prilici za gol s Markom na Radio Đakovu. 

 

 

"IMAMO BRONCU!!!!" - Brazilian Jiu Jitsu klub - BJJ Factory Đakovo

Petra Raguž osvojila je brončano odličje na svjetskom prvenstvu, World IBJJF Championship 2016 u kategoriji mlađih juniora i do 56 kilograma.

Petra je u polufinalu u izjednačenoj i napetoj borbi izgubila na bodove od Amerikanke Luane Hikari Dias.

Petra je osvajanjem odličja na prvenstvu ostvarila pravo natjecanja u apsolutnoj kategoriji (Open class), te šansu za osvajanje još jednog odličja.

Petra Raguž - šesnaestogodišnja članica kluba, nositeljica plavog BJJ pojasa kojoj je ovo prvo natjecanje na svjetskoj razini.

Trener Davpr Pocijak.

Navijajmo za Petru i dalje!!

 

 

 

 

 

 

Biciklijada - Mlaco Đakovo
foto by Radio Đakovo -2014.

 

Ovogodišnja tradicionalna Mlacova biciklijada održat će se 05.06. 2016. s početkom u 10 sati. Biciklijada tradicionalno kreće se iz Mlacovog dvorišta (u blizini Ergele) i završava na Jošavi gdje se nastavlja druženje uz dobar provod uz nagradne igre, piće i iće. Sudionici na samom startu dobiju bon za besplatnu konzumaciju pića i ića, a možda i prigodan dan kao što je majica ili kapa i sl.

 

LINK: DOGAĐANJA naseDjakovo