Upisi u školu plivanja traju od 13. do 24. lipnja u prostorijama Plivačkog kluba Đakovo u vremenu od 18.30 sati do 19.30 sati.

Plivanje je izuzetno važno za cjelokupni razvoj djeteta i utječe na tjelesni razvoj djece. Treneri škole plivanja su Rolanda, Nina i Neven.  

Cilj programa je da djeca sudjeluju bez straha u vodenim aktivnostima, a program je namijenjen djeci uzrasta od 3 do 6 godina.

Kontakt broj za dodatne informacije je 091 244 5520.

Škola košarke - Đakovo 
Što je to univerzalna sportska škola?

Univerzalna sportska škola je mjesto gdje se dijete bavi općenito sportom, odnosno prikuplja motorička iskustva iz različitih sportskih disciplina. Sportski program namijenjen je za djecu od 4 do 10 godina. Cilj univerzalne sportske škole je usaditi najmlađima ljubav prema sportu s ciljem da se stvori potreba rekreativnog i svakodnevnog vježbanja sporta kao zdravog načina života.

Zašto univerzalna sportska škola?
Sjećate se kako ste Vi roditelji provodili ljetne praznike? Kako ste se vraćali kući kada padne mrak znojni, oguljenih koljena i umorni? Jedva čekali slijedeće jutro da se opet možete ići igrati?
Nažalost, vaša djeca se tako ne igraju. Došlo je doba facebooka, twittera, pametnih mobitela i ostalih stvari koje odvlače djecu od igre.
Što to znači?

“Dječje ljeto” program je namijenjen osnovnoškolskoj djeci kojoj se na zabavan i dinamičan način želi prenijeti poruka aktualne Godine milosrđa kroz molitvu, pjesmu, igre, priče, smijeh, glazbu, ples, radionice i igrokaze. U želji da školska djeca što boljei kvalitetnije provedu praznike, samostan Milosrdnih sestara sv. Križa i župa Svih svetih uz pomoć mladih animatora i ove godine “Dječje ljeto” počinje 10. i trajat će do 17. srpnja u dvorištu i na ljetnoj pozornici centra Amadea od 9 do 11.30 sati. Prijave su, uz uplatu kotizacije, u župnom uredu donoseći prijavnicu koju su djeca dobila u školi.

 

I ove godine, treću godinu za redom, donosimo vam OBITELJSKE IGRE. Ove godine naše Igre obogaćuju program Đakovačkih vezova, a ujedno predstavljaju dobru zabavu za kraj pedagoške godine i zato vas pozivamo sve;

Mali i veliki, mladi i malo stariji - zabavite se u krugu obitelji i prijatelja i okušajte u nizu natjecateljskih i društvenih zabavno-sportskih igara. Očekuju vas kuglanje, poligoni, povuci-potegni, glavomet... i mnoge druge igre. Uz to smo pripremili još i divovske balone od sapunice, hula-hopove te mnoge druge zabavne sadržaje.
Ne propustite i nastupe naših gošća - mažoretkinja, te ritmičke i jazz dance sekcije KUD-a Sklad.

 

izviđački ljetni kamp - naseDjakovo - KLASJE

Odred izviđača "Klasje" Đakovo poziva  sve roditelje članova odreda na roditeljski sastanak.koji će se održati u utorak 14.06.2016. u 19,30 prostorijama odreda V. Nazora 1 Đakovo


Također, poziva i roditelje koji su zaineresirani da njihova djeca idu  na logorovanje.
Na roditeljskom sastanku dobit čete sve informacije u vezi logorovanja

 

 

Obavještavaju se učenici srednjih škola s područja Osječko-baranjske županije da do petka 10. lipnja moraju pristupiti aplikaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te popuniti OIB-e članova kućanstva redovitih učenika srednjih škola ukoliko žele ostvariti pravo na sufinanciranje, odnosno financiranje prijevoza u slijedećoj školskoj godini. Učenici podatke dostavljaju uz pomoć AAI korisničkog računa na adresi Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod stavkom ‘sufinanciranje prijevoza’. Završne ispunjene i od strane roditelja odnosno skrbnika i učenika potpisane elektroničke prijave moraju se dostaviti u škole koje će za svoje učenike skupne prijave dostaviti Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije.

Obratite pažnju na slijedeće:

– učenici podatke dostavljaju uz pomoć AAI korisničkog računa na adresihttps://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/,

– upute za ispunjavanje nalaze se na https://app.mzos.hr/sufinanciranje Prijevoza/Content/upute/Upute_prijevoz.pdf,

– za sve nejasnoće, primjedbe ili pomoć škole, roditelji i učenici trebaju poslati upit naOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,